loader-logo

Middagmaal

In ons schoolrestaurant met een eigen keuken, is er plaats voor 460 leerlingen. Je kan er ook gewoon soep of een broodje kopen met beleg naar keuze. Of misschien maak je liever een keuze tussen een koude of warme schotel of een gezond dessert? Ook dat is mogelijk. Het weekmenu vind je op Smartschool of op onze website.

Wij promoten gezonde voeding en drank bij onze leerlingen en zorgen voor een evenwichtig aanbod. Er is altijd gratis drinkbaar water beschikbaar in het schoolrestaurant.

Betalen in het schoolrestaurant gebeurt met een betaalkaart van de school. Je krijgt die betaalkaart bij de start van het schooljaar. Dan schrijf je een voorschotbedrag (=schatting van verbruik) over op IBAN-rekening BE95 7380 1261 3658 met vermelding van een gestructureerde mededeling. Die mededeling vind je op de betaalkaart zelf en word je via een brief op naam meegedeeld. Het saldo van de betaalkaart kan tijdens het schooljaar op dezelfde manier aangevuld worden. Hou wel rekening met een verwerkingstijd van enkele werkdagen tussen je bank en die van de school. In het weekend verwerkt de bank geen stortingen.

Het bedrag op de betaalkaart zorgt ervoor dat leerlingen in het schoolrestaurant hun keuzemaaltijd kunnen betalen. Als er niets meer op de kaart staat, kan je een ‘noodmaaltijd’ (soep en onbelegd brood) krijgen. Deze ‘noodmaaltijd’ verrekenen we dan rechtstreeks via de schoolrekening. Het is ook mogelijk om een daglimiet op de betaalkaart te zetten.

Op het digitaal platform van onze cateraar de Compass-groep, kan je dagelijks het verbruik en de aanwezigheid van jouw zoon of dochter nazien. Via een mail krijg je een signaal als je kredietlimiet wordt overschreden.

Handleiding digitaal maaltijdenoverzicht

Klik hier voor de handleiding

Weekmenu

Prijzen schoolrestaurant

Soep
0,55 EURO
warme dagschotel
vegetarische dagschotel
5,00 EURO
5,00 EURO
salad bar
3.40 EURO
dessert
1.10 EURO
plat water
spuitwater
gekoeld water gratis
0,80 EURO
0,80 EURO
GRATIS
broodje natuur (zonder beleg en zonder groenten)
belegd broodje (met beleg en met groenten)
1,00 EURO
3,70 EURO