loader-logo

Studiebezoek 5TEM aan de firma Mulder in Roeselare-Beveren.

Woensdag 14 november waren we, de klas 5TEM, uitgenodigd bij de firma Mulder in Roeselare-Beveren om kennis te maken met hun bedrijf. Op het programma stond een voorstelling van en daarna een rondleiding doorheen de firma.

De firma Mulder is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in ontbijtgranen en werkt uitsluitend als private labelbedrijf. D.w.z. dat ze geen eigen product hebben, maar enkel fabriceren voor anderen. Hun grootste klanten zijn o.a. Colruyt, Aldi, Lidl, … Hun bedrijf is goed zichtbaar in het straatbeeld door de hoge, blauwe gebouwen.

Ons bezoek kaderde als uitbreiding van de lessen geautomatiseerde elektromechanische processen. De nadruk lag hier vooral op het automatiseringsproces en het onderhoud. Ventielen, motoren, sensoren, transportbanden, overbrengingen, …, deze vormden de hoofdbrok van ons bezoek. Hetgeen we al gezien hebben en wat er in de toekomst nog volgt in de lessen op school, werd hier op industriële schaal getoond. Dit alles werd haarfijn uit de doeken gedaan door dhr. De Langhe Bart, Technical Manager.

Op het einde van ons bezoek werden we nog getrakteerd op een goodiebag, waar enkele van hun producten in zaten.

Tags:
Vorig Artikel