loader-logo
Keuzeprojecten Onze schoolloopbaanbegeleiding begint reeds vanaf het eerste jaar. Talenten leren ontdekken staat centraal op onze school. Daarom kan je in het eerste jaar kiezen uit verschillende uitdagende keuzeprojecten tijdens het schooljaar. Op deze manier verruim je je interesses en kan je je verdiepen in je talenten.
Tijd en ruimte om samen te groeien Onze eerstejaars en tweedejaars hebben elk hun eigen, aparte speelplaats en een gezamenlijke ontspanningsruimte. Bovendien hebben onze eerstejaars ook een vast stamlokaal. We doen graag extra inspanningen opdat je je goed voelt bij ons op school. Reeds vanaf de eerste schooldag worden vriendschapsbanden gesloten die vaak voor het leven zijn.
Extra aandacht voor digitale vaardigheden en mediawijsheid Reeds vanaf het eerste jaar krijg je een uur om je digitale basisvaardigheden aan te leren. Zo ben je klaar om je ICT-vaardigheden goed in te zetten voor alle andere vakken. Daarnaast zetten we ook in op het juiste gebruik en het verkennen van de sociale media.
Leren leren en burgerzin In een extra klasuur laten we je groeien in leren en samenleven. Hierbij staan duidelijke afspraken, respect, welbevinden en kritisch leren denken centraal. Plannen en leren leren komt tijdens het klasuur als methodiek aan bod.
Uitgedaagd worden in je leren Als STEM-school zijn we mee met de tijd en bieden we innoverende technieken aan. Reeds vanaf het eerste jaar krijg je les van deskundige STEM-leerkrachten die je uitdagen om te proeven van de hoogtechnologische evolutie.