loader-logo

Bouwplaatsmachinisten bezoeken werf Aertssen NV

Met onze opleiding bouwplaatsmachinisten van het vijfde jaar gingen we in Dendermonde een werf bezoeken van de firma Aertssen NV. Herben Leman uit 5BBMa verwoordt het bezoek als volgt:
Eerst kregen we een presentatie. Daarna kregen onze leerlingen 2 clips te zien hoe de werken vanaf het eerste punt tot nu zijn geëvolueerd.
Onder begeleiding bezochten we toen de werf en konden er de veranderingen met eigen ogen zien. We kregen ook een uniek belevingsmoment met de machines. Al was de grond er wat drassig, met een paar stevige veiligheidsschoenen was het zeker te doen.
We kregen er de kans om de machines te bekijken van dichtbij. Deze machines bleken wel wat groter dan onze machines in Ardooie. Na de rondleiding verrasten de firma ons met broodjes en een drankje. Als afsluiter kregen we nog wat folders en geschenken mee van de firma als aandenken. Bij die geschenken staken een pet, een boek over de firmageschiedenis, een toffe USB-stick, …
Daarna maakten we nog de groepsfoto. Voor ons was het een bezoek met een blijvende indruk.

Tags: