loader-logo

VTI neemt deel aan Moev-minivoetbalcompetitie

Woensdag 16 januari speelden onze jongens de eerste ronde van de Moev-minivoetbalcompetitie tegen BRDS (Broederschool Roeselare), VMSR (Vrije Middelbare School Roeselare) en MSKA (Middenschool Atheneum Roeselare).

Tegen een moedig BRDS werd vlotjes en zwierig gewonnen met 8-1. MSKA had gelijkgespeeld tegen VMSR. We waren dus gewaarschuwd voor deze ploeg. Twee keer op achtervolgen aangewezen en pas in de slotfase konden we afstand nemen: 5-3. De wedstrijd tegen VMSR was dus beslissend. VMSR moest winnen en wij hadden genoeg aan een gelijkspel om door te gaan naar de volgende ronde. Na een spannende match en een discutabele eindfase trokken we aan het kortste eind: 2-3 voor VMSR.

Proficiat aan de spelers voor hun inzet en ‘teamspirit’, dhr. C. Hovaere en T. Verfallie voor de begeleiding, de school voor de bevoorrading en Vera en haar team voor het wassen van de uitrusting.

Tags: