loader-logo

Halve finale minivoetbal miniemen

Woensdag 13/03/2019 speelden de miniemen de halve finale van de MOEV-minivoetbalcompetitie tegen MSLE (Prizma Middenschool Lendelede), PEGA (GO! Atheneum Pegasus Oostende) en MSWA1(GO! Middenschool Groenhove Waregem 1).

Tegen MSLE en PEGA wonnen we met 5-1 en 5-3. De wedstrijd tegen een heel sterk en solied MSWA1 (die ook al 2x gewonnen had maar 2x met 6-0) zou beslissen wie er naar de finale ging. In de eerste helft misten we een schepcorner (tegen de paal) en in het begin van de tweede helft kregen we een doelpunt tegen. Onze jongens weerden zich als een duivel in een wijwatervat maar het mocht niet baten: 0-1.

Een dikke proficiat aan de spelers, dank aan dhr. C. Hovaere en T. Verfallie voor de begeleiding, de school voor de bevoorrading en Vera en haar team voor het wassen van de uitrusting.

Tags: