loader-logo

SOS schilder op school

Leerlingen uit de het zesde jaar Schilderwerk en decoratie uit het VTI te Roeselare werkten samen met de lagere school Beverbos van Lichtervelde voor de derde nationale actiedag “S.O.S. Schilder Op School”!

Een boeiend project waarbij de vakmannen en studenten samen kennis bijgebracht hebben aan de leerlingen van het zesde leerjaar over het vak van de schilder. De schilder is een echte vakman die meer doet dan zomaar even met de rol over de muur schilderen, maar alles tot in het kleinste detail voorbereidt en afwerkt, zodat de klant tevreden is en nog jaren kan genieten van het uitgevoerde resultaat.

Met deze actie willen de initiatiefnemers het beroep van schilder letterlijk en figuurlijk in de verf zetten.
Hoewel het geen knelpuntberoep is, is er nijpend tekort aan goed geschoolde schilders.

  
Tags: