loader-logo

Valerie Hauspie uit 5 schilderen en decoratie haalt zilver in Worldskills 2019

Valerie Hauspie uit 5BSD haalde een zilveren medaille in Louvan-la-Neuve op Worldskills 2019. De beste 3 leerlingen schilderen en decoratie mogen op 30 en 31 maart naar Malmédy om daar een doorgedreven training te volgen. Hun doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zullen die dagen serieus getest worden door intensieve sport- en andere proeven. Niet onbelangrijk want de beste uit deze proeven mag België gaan vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Kazan, Rusland eind augustus. We vermelden graag nog dat Shenaya Boone (6BSD) ook in de prijzen viel. Zij kreeg een award voor exellentie. Haar opdracht was uitstekend uitgevoerd maar niet volledig af, waardoor ze net naast een medaille greep. Hier zie je Valerie en Shenaya samen met een van de coachende leerkrachten.

Tags: