loader-logo

Klassen 4BAM bezoeken Mulder

Volgend schooljaar starten we binnen de afdeling mechanica met de derde graad bso mechanisch onderhoud. Om onze leerlingen van 4BAM (basismechanica) kennis te laten maken met deze richting bezochten we de firma Mulder. Mulder is een private-label-producent van ontbijtgranen (granola, muesli en flakes). Twee technici stelden het bedrijf voor. Tijdens de rondleiding, werd vooral het onderhoudswerk in de verschillende productielijnen en in het volautomatische magazijn belicht. Ook een bezoekje aan de technische dienst stond op het menu.
Als afsluiter kregen de twee klassen van 4BAM ook nog een goodiebag, gevuld met enkele producten. Een leerrijke namiddag voor deze klassen waarbij de leerlingen een beter beeld kregen van mechanisch onderhoud in een modern bedrijf.

Tags: