loader-logo

VTI-Roeselare zet STEM in tegen Corona

Onder leiding van leerkrachten Filiep Verpoucke en Johan Vanhaverbeke ging deze morgen de productie van gelaatsmaskers van start. Zij ontwierpen een volledig nieuw gelaatsmasker. De zorgverstrekkers keurden eerst het prototype goed. Dit nieuwe type moet zorgen voor meer draagcomfort (brildragers, geen aandamping,…) en beantwoordt volledig aan de vooropgestelde normen.
Met vrijwillige inzet van collega’s startte een lijn op (met toepassing van social distance) om de montage van de maskers te verzorgen. De eerste leveringen gaan naar AZ Delta, Wit-Gele Kruis Kortrijk, spoeddienst Sint-Andriesziekenhuis Tielt, thuisverpleging, de Curandogroep (7 rust-en verzorgingstehuizen en thuisverpleging). #caththeexperience #STEMonderwijs #samentegencorona 👍💪

Tags: