Inschrijvingen

Inschrijven

Inschrijven gebeurt bij voorkeur tijdens onze infoavond voor eerstejaars op 18 april 2018 en onze opendeurdagen op zaterdagnamiddag 19 mei 2018 en maandag 21 mei 2018.

Tijdens de zomervakantie zijn we open, telkens van 8.30 u. – 12.00 u. en van 13.30 u. – 17.00 u. Alleen op zaterdagnamiddag, zondag en tijdens de administratieve vakantie is de school gesloten (11 juli tot en met 15 augustus).
Herfst- en kerstvakantie 2018: openingsuren worden meegedeeld via onze website. Krokus- en paasvakantie 2019: de school is gesloten.

 

Infobrochure

In deze brochure stellen wij onze studierichtingen aan je voor. Daarnaast maken we je o.a. ook wegwijs in onze dag indeling en leer je wat wij belangrijk vinden in ons opvoedingsproject. We willen je immers niet alleen een goede intellectuele en praktische vorming bieden, maar je graag ook als mens laten groeien en voorbereiden op je verdere leven.

Download de VTI Roeselare infobrochure

 

persoonlijke afspraak

Een persoonlijke afspraak maken? Dat kan! Je kan, na telefonische afspraak (051 20 02 88), tijdens de schooluren terecht bij de jaarverantwoordelijke voor inlichtingen en eventuele inschrijving. We helpen je graag verder… Voor een inschrijving vragen we een kopie van het laatste schoolrapport en de nodige documenten conform de toelatingsvoorwaarden. Breng je identiteitskaart mee.